Méltánytalanul elhanyagoltam ezt a témát, pedig annak idején Fengjieből elég gyakran tudósítottam az elfogyasztott édességekről. Ennek alighanem az a legnagyobb oka, hogy azóta nem is nagyon ettem ilyeneket.
A helyzet azonban gyökeresen megváltozott durván egy másfél hete, amikor véletlenszerűen egy eddig nem kóstolt, új sütit vettem a pékségben. Az egyetlen baj a legnagyobb előnye is: nagyon finom. Nemcsak Kína, de alighanem a teljes életpályám legjobb bűnbeejtője ez, nagyon el van találva. A töltelék lenn ugyanis gesztenyepüré, némi helyi babbal dúsítva, egészen kiváló párosítás. A teteje meg tejszínhabszerű krém. A gesztenyepürét magában is imádom, de ez így túl jó. Ma is kettőt vettem belőle, s ha jól számolom, ez összesen már a hetedik lesz, mióta megkóstoltam. Nehéz vele betelni.